Бейонсе́ Жизель Ноулз (Beyonce Giselle Knowles) Like
Фанатов: 561

Beyonce

Singer, Songstress, Actress, Producer, Author, Model
Real name: Бейонсе́ Жизель Ноулз (Beyonce Giselle Knowles)
Country: USA
Carier start: 1997— год в составе Destiny's Child<br>2003— сольн
Genre: Pop music  Dance  Rap  R&B  Jazz / Blues  Other 
Beyoncé Giselle Knowles is an American R'n'B singer, music producer, actress, dancer and model.
Born September 4, 1981 in Houston. Where, as a child, she participated in various music competitions and dance performances.
Beyoncé became famous in the 90s as a member of the R'n'B girl group Destiny's Child. During the Destiny's Child split, Knowles released her first solo album, Dangerously in Love (2003), for which she received a record five Grammy Awards.
In 2006, a year after the group finally broke up, Knowles released the album B'Day. It peaked at # 1 on the Billboard charts and included hits like Déjà Vu, Irreplaceable and Beautiful Liar. The release of this album took Beyoncé to a new level of popularity. Her third solo album, I Am ... Sasha Fierce, released in November 2008, included the hit Single Ladies (Put a Ring on It).
In the course of each of her shows or music videos, Beyonce changes a dozen of dresses and different looks, and her repertoire during her concerts includes material ranging from old R&B hits Destiny's Child to Schubert's "Ave Maria". However, the basis of creativity of the princess of the modern show business remains the classic soul.
Time magazine has named Knowles one of the 100 most influential people in the world.
On December 11, 2009 Billboard named Knowles the most successful female artist of the 2000s.
Beyonce discography:
Dangerously in Love (2003)
B'Day (2006)
B'Day Deluxe Edition (2007)
I Am ... Sasha Fierce (2008)
4 (2011)
Awards:
American Music Awards
2003 - Best International Artist
Billboard
2003 - Best New Artist
2009 - woman of the year
BRIT Awards
2004 - Best International Solo Female Artist
Grammy
2004 - Best R&B Album
2007 - Best R&B Album
2010 - Best R&B Album
BET Awards
2004 - Best R&B Artist
2009 - Best R&B Artist
World Music Awards
2003 - Award for Outstanding Contribution to the Arts
Смотреть все

Музыкальные клипы Beyonce

Смотреть клип Ego - Beyonce, Kanye West
04:52
1
Смотреть клип Single Ladies (Put A Ring On It) - Beyonce
03:18
6
Свободные девчонки – Подари кольцо
Смотреть клип Beautiful Liar - Beyonce, Shakira
03:27
2
Смотреть клип If I Were A Boy - Beyonce
05:04
1
Если бы я была парнем
Смотреть клип Deja Vu - Beyonce, Jay-Z
04:01
Смотреть клип Sweet Dreams - Beyonce
02:34
Сладкие сны
Смотреть клип Love On Top - Beyonce
03:16
4
Смотреть клип Ego - Beyonce
03:49
Смотреть клип I Care - Beyonce
03:45
Мне не все равно
Смотреть клип Irreplaceable - Beyonce
04:12
Незаменимый
Смотреть клип Me, Myself And I - Beyonce
04:01
1
Я. я и только я
Смотреть клип XO - Beyonce
03:36
1
Смотреть клип Naughty Girl - Beyonce
03:28
1
Плохая девочка
Все видеоклипы Beyonce (63)
Имя E-mail Пароль
День рождения
Пол

Фанаты Beyonce123

-1
2015-06-30 17:10:13 Юлия
9 49 100
Вообще то я не люблю Бейонсе, но дуэт с Шакира мне нравится)
-2
2015-03-28 18:39:20 Вика Лысенко
19
Я не очень люблю её песни некоторые невозможно слушать меня тогда начинает тошнить!
1
2015-02-11 19:59:33 Никуша
3 44
она самая лучшая
-3
2014-03-27 11:04:17 ROMEO
1
Debby она не такая пошлая как твоя леди гага голая снимается
11
2014-03-22 15:49:09 Karina
7
Debby, ты какая-то странная. Если ты ее так ненавидишь, что тогда пишешь комменты на её страничке. И вообще, я считаю, если не нравится, никто тебя не заставляет слушать. У каждого свой вкус. А Бьонсе всё-таки крута и голос очень шикарный и музыка тоже!!!!!
-21
2014-01-27 20:23:34 gurgich
ннавижу бейонсе у нее музыка не энергичная и к тому же бейонсе носит слишком откровенные наряды вобщем полный отстой не нравится терпеть ее не могу
-23
2014-01-09 18:31:28 gurgich
говно отстой я ненавижу бейонсе отвратетельно
9
2014-01-09 18:25:52 alvina_diva
она самая лучшая!!!
11
2014-01-06 15:58:23 Anna2995
Обожаю Бейонсе)) Она замечательная! Клипы отличные,голос шикарный)
7
2014-01-06 15:57:26 Anna2995
СУПЕР!!!
11
2014-01-06 15:56:59 Anna2995
Она замечательная! Клипы отличные,голос шикарный)
-15
2014-01-06 15:56:34 gurgich
уродка и ужасная певица отстой
-1
2014-01-06 15:52:29 Anna2995
САМА ГОВНО!!!!!!!!!
-17
2014-01-05 21:22:19 gurgich
ненавижу эту певицу и музыку отстой не мой стиль бейонсе говно
10
2014-01-02 17:40:32 Anna2995
Обажаю Бейонсе))
-9
2013-12-31 00:01:06 Kusok™
3 3 25
Голос Хуйня полная а вот Внешность...дааа
7
2013-12-30 23:59:20 GOTTA
1 70
Она замечательная! Клипы отличные,голос шикарный)
7
2013-12-15 16:55:48 Anna2995
СУПЕР!!!
-13
2013-11-28 18:51:09 gurgich
FREAK
-11
2013-10-24 15:07:53 gurgich
ненавижу ее и музыка очень мендленная спокойная не люблю такое бейонсе отстой
-12
2013-09-24 11:21:52 gurgich
out
All comments (28)
29 996 videos, 21 276 playlists
35 genres, 10 308 artists
251 707 users, 92 757 552 views
© soundbox.tv