Кристина Мария Агилера (Christina Maria Aguilera) Like
Фанатов: 511

Christina Aguilera

Musician, Singer, Songstress, Actress
Real name: Кристина Мария Агилера (Christina Maria Aguilera)
Country: USA
Carier start: 1992
Genre: Pop music  Rap  Relax  Jazz / Blues  Other 

Christina María Aguilera (born December 18, 1980, New York) is an American singer, songwriter, dancer, actress, producer, TV star, philanthropist, and UN Goodwill Ambassador.

Winner of 4 Grammy awards and one Latin Grammy award. Rolling Stone named her one of the 100 Greatest Artists of All Time, making her the youngest representative and the only one under 30. With a total of over 70 million albums sold, she is one of the best-selling singers of all time.

Awarded by the US Department of State for her contribution to the fight against hunger. He is the ambassador of the World Food Program and the United Nations. Christina's participation in charitable projects has helped raise over $ 117 million.

Christina Aguilera stands out from the series of "pop idols" put on the conveyor by the presence of a proven vocal technique and the vocals itself, strong and flexible, she is compared with Mariah Carey and Whitney Houston. Before making her debut on the music scene, Christina went through a good school.

Discography:

Studio albums

Christina Aguilera (1999)

Mi Reflejo (2000)

My Kind of Christmas (2000)

Stripped (2002)

Back to Basics (2006)

Bionic (2010)

Lotus (2012)

TBA (201415)

Смотреть все

Музыкальные клипы Christina Aguilera

Смотреть клип Dirrty - Christina Aguilera
04:42
Смотреть клип Fighter - Christina Aguilera
04:04
2
Борец
Смотреть клип Understand - Christina Aguilera
05:04
Поймешь
Смотреть клип The Voice Within - Christina Aguilera
04:35
Внутренний голос
Смотреть клип Candyman - Christina Aguilera
03:15
1
Сладенький
Смотреть клип But I Am A Good Girl - Christina Aguilera
02:45
2
Но я приличная девушка
Смотреть клип Back In The Day - Christina Aguilera
05:33
Назад, в те времена
Смотреть клип Your Body - Christina Aguilera
04:33
12
Смотреть клип Dirrty - Christina Aguilera
04:44
1
Непристойное поведение
Все видеоклипы Christina Aguilera (43)
Имя E-mail Пароль
День рождения
Пол

Фанаты Christina Aguilera123

1
2015-01-24 00:33:26 Irina85
7 261
Красивый, сильный голос. плачу когда слушаю песню "hurt"
2
2014-07-04 15:39:17 Крис Крииисссс
Она очень крутая.
2
2014-05-01 22:40:47 ksysha.83
суперголосдляRnB
3
2014-04-15 19:54:03 Sashule4ka Н
КРИСТИНА КРАСОТКА*** ЯРКАЯ , СЕКСУАЛЬНАЯ ПРОСТО ШИКАРНАЯ ПЕВИЦА***
5
2014-01-14 12:07:27 Людмила
6 41
Ну если тебе не нравится чего об этом писать у тебя никто же не спрашивает.
3
2014-01-13 23:24:19 Anna2995
Не нравиться не слушай. Кристи просто супер!!!!!!!!!
-12
2014-01-04 12:58:16 gurgich
мне не нравится музыка Агилеры потому что она не зажигаткльная а спокойная а это не мой вкус и стиль и я ненавижу блюз и джаз поэтому это не мое
3
2013-11-23 18:34:22 Милашка Бри
5 41 560
шикарная обожаю её после бурлеска
5
2013-10-31 01:49:41 Gereonika
1 1 46
Не нравиться не слушай. Кристи просто супер!!!!!!!!!
-10
2013-10-30 19:45:51 gurgich
очень пошлые песни у Кристины слишком
-8
2013-10-28 14:54:06 gurgich
не нравится не люблю такую музыку не мой стиль
Все комментарии (15)
30 167 videos, 21 276 playlists
35 genres, 10 389 artists
251 706 users, 93 641 687 views
© soundbox.tv